Min indkøbskurv

Zedopor® anti-snorkespray (75 ml)

Bedømmelse:
83% of 100
Special Price 126,00 kr. Regular Price 149,00 kr.
Udsolgt
SKU
4510

(incl. VAT excl. Shipping)

Zedopor anti-snorkespray er en enkel og effektiv løsning på snorken. Zedopor virker med det samme og giver op til 8 timers nattero. Sov godt uden snorken med denne billige og bivirkningsfri anti-snorkespray.

Hvad er Zedopor?
Zedopor er en dansk udviklet anti-snorkespray, som virker ved at fugte vævet bagerst i svælget og derved reducerer de vibrationer som giver snorkelyden. Zedopor giver umiddelbar effekt og de aktive stoffer forbliver på ganen hele natten (8 timer).

Zedopor anti-snorkespray er specielt udviklet, så væsken spredes i hele ganen for optimal virkning. Zedopor er let at bruge og kræver ingen tilvænning. Navnet Zedopor stammer fra latin og betyder: ”Rolig dyb søvn”.

Hvorfor vælge Zedopor?
• Reducere snorken effektivt.
• Virker med det samme.
• Langtidseffekt - giver op til 8 timers nattero. 

Penge tilbage garanti!
Er du førstegangskøber og i tvivl om Zedopor har effekt for dig? Producenten lover fuld returret med garanti om pengene tilbage ved manglende effekt. Der medfølger en vejledning hvis du ønsker at udnytte garantien.

Svenske læger dokumenterer virkning
To svenske forskere har undersøgt virkningen af Zedopor på 20 snorkere i alderen 30 til 67 år. Hele 85% af deltagerne følte, at de sov bedre og var mere udhvilede. I 60% af tilfældene vurderede deres sengepartner, at Zedopor gav en markant reduktion af snorken. Forskerne konkluderede, at der var en reduktion af snorken og forbedring af søvnkvaliteten allerede efter en nats anvendeles.

Kun naturlige ingredienser
Zedopor® spray mod snorken indeholder kun naturlige ingredienser og er ufarligt at synke. Fordelen ved Zedopor® er tilsætningen af effektive vegetabilske olier og emulatorer og fravælgelsen af nogle allergene olier, der har generet brugerne ved andre midler.

Nem anvendelse:
Ryst flasken før brug. Læn hovedet bagover og spray 3-4 gange øverst i ganen. Vent i 20 sekunder før du synker.

Indhold: Vitaminerne B6, E, C og desuden olivenolie, solsikkeolie, kamilleolie, pebermønteolie, vegetabilske olier samt kaliumsorbat og natriumbenzoat.

Hvem bør ikke bruge Zedopor?
Hvis du lider af søvnapnø så søg læge. En del snorkere lider også af søvnapnø og de vil ikke blive hjulpet af Zedopor. Søvnapnø er gentagne, kortvarige ophold i vejrtrækningen i løbet af søvnen med søvnforstyrrelser til følge og leder til nedsat syremætning i blodet. Hvis du har mistanke om, at du lider af søvnapnø, bør du søge læge.

Skriv din egen anmeldelse
Du bedømmer:Zedopor® anti-snorkespray (75 ml)
Din bedømmelse
Copyright © snorke.dk - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. 50564212 - CVR.nr. 31276071