Selvhjælp

Du kan gøre meget selv for at stoppe med at snorke. Du kan nå rigtigt langt med at løse problemet ved simple livsstilsændringer og hjemmemidler: 

Vægttab: Selv mindre vægttab kan reducere fedtvævet på halsens yderside og imellem svælgets muskler. Vægttab kan således øge svælgets diameter og derved mindske eller stoppe snorken. 

Rygestop: Ved rygning øges risikoen for snorken væsentligt. Rygning forårsager blokering af luftvejene, idet slimhinderne irriteres i næse og hals.

Undgå alkohol, sovepiller og beroligende medicin: Undgå især indtagelse af alkohol og beroligende medicin før du går i seng, da de beroliger halsmuskulaturen og derved gør luftkanalen trangere. 

Skab fri luftpassage ved svælget: Den hyppigste årsag til snorken er, at den bløde gane og tungeroden delvist blokerer luftvejen i svælget. En anti-snorkeskinne vil afhjælpe problemet i de fleste tilfælde. 

Skab fri luftvejspassage gennem næsen: En tilstoppet næse besværliggør vejrtrækningen og danner et tryk, som kan medføre snorken. Næsespray eller en næseskylning kan hjælpe med at få dig til at trække vejret lettere, når du sover.

Hæv hovedgærdet: En elevationsseng er optimal. Undgå en ekstra hovedpude, da du bøjer nakken. Indfør en fast søvnrytme: Det er vigtigt at indarbejde et fast søvnmønster. Med faste søvnvaner kan man ofte minimere snorken.

Brug luftfugter: Du kan holde soveværelset fugtigt med en luftfugter. Tør luft kan irritere slimhinderne i næsen og halsen. 

Undgå tunge måltider inden du går i seng: Spis dig ikke mæt inden for to timer før sengetid – undgå især indtagelse af mælkeprodukter før du går i seng. 

Sov på siden: Mange mennesker har en tilbøjelighed til udelukkende at snorke, når de ligger på ryggen. F.eks. kan du sy en tennisbold fast på ryggen på nattøjet, så du tvinges til at ligge på siden, når du sover. 

Sorter faldende

5 vare(r)

 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Anti-snorkeskinne til behandling af snorken og mild til moderat søvnapnø. Anti-snorkeskinnen er lavet af medicinsk termoplast, som blødgøres i varmt vand. Derved kan skinnen formes individuelt til brugerens tandsæt. Halv pris på SomnoGuard - Så længe lager haves! 

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 398,00 kr

  Nu: 199,00 kr

  Vis produktdetaljer
  SomnoGuard 3 før tilpasning
 3. Afhjælper trængsel og irritation i næse og bihuler. Nasaline er et unikt patenteret produkt til næse udskylning, der er udviklet af svenske øre-næse- og halsspecialister.

  Nyhed! Nyt forbedret design med ekstra tilbehør (se foto)! Producenten har forbedret kvaliteten af næseskylleren og inkluderer nu en opbevaringsbeholder. 

  Tilbud: Der medfølger 10 gratis poser salt til 10 behandlinger.

  Levering 1 - 2 hverdage

  99,00 kr

  Vis produktdetaljer
  Nasaline næseskyller og tilbehør
 4. Letter vejrtræningen gennem næsen, hvorved din snorken bliver reduceret. Udviklet i tæt samarbejde med medicinske eksperter i Sverige.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  Snooze næseudvider
 5. Zedopor anti-snorkespray er en enkel og effektiv løsning på snorken. Zedopor virker med det samme og giver op til 8 timers nattero. Sov godt uden snorken med denne billige og bivirkningsfri anti-snorkespray.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 149,00 kr

  Nu: 126,00 kr

  Ned til: 109,00 kr

  Ikke på lager

  Vis produktdetaljer
  Zedopor snorkedæmpende spray
  Spar 15%

Sorter faldende

5 vare(r)