Produktguide

 

Hold luftvejene åbne

Den hyppigste årsag til snorken er, at den bløde gane og tungeroden delvist blokerer luftvejen i svælget. Derfor vil en anti-snorkeskinne afhjælpe problemet i de fleste tilfælde.
 
Snorken kan også skyldes problemer med at trække vejret frit gennem næsen. Løsningen er i så fald, at lette vejrtrækningen gennem næsebor og bihuler.
Det er vigtigt, at luftvejene i både svælg og næse holdes åbne når vi sover.

Testen nedenfor er en hjælp til at finde ud af hvor luftpassagen er snæver (svælg eller næse) og dermed finde den optimale løsning på snorkeproblemet.

 

Tunge test

Tunge
  Stik tungen så langt ud som muligt og hold den mellem tænderne. Forsøg nu at frembringe en snorkelyd. Hvis snorkelyden bliver reduceret med tungen i denne fremtrukne position skyldes din snorken, at tungen og den bløde gane afslappes under søvnen og falder tilbage i svælget, hvorved luftvejene indsnævres.

Vi anbefaler: 
→ SnorBan anti-snorkeskinne
→ SomnoGuard 3 anti-snorkeskinne
→ Somnofit anti-snorkeskinne
     
Mund test

Mund
  Åbn munden og frembring en snorkelyd. Luk nu munden og forsøg at frembringe samme snorkelyd. Hvis du kun kan snorke med munden åben så er hovedårsagen til din snorken, at du trækker vejret gennem munden, hvor luften ikke fugtes ordentligt. Tør luft overbelaster næse og luftveje, hvilket fører til vibrationer og snorken. Derfor er der snorkere, som har tendens til at snorke mere i vintermånederne, hvor luften er tør.

Vi anbefaler:
→ SnorBan anti-snorkeskinne
→ Kindbånd

Denne type snorken er ofte sammenkædet med mundtørhed, tandkødsproblemer og dårlig ånde.
     
Næse test

Næse
  Stil dig foran et spejl. Luk det ene næsebor med en finger. Med munden lukket ånder du ind gennem det åbne næsebor. Hvis næseboret kollapser når du ånder ind, så vil du have glæde af en næseudvider, som hjælper med at lette luftens vej gennem næseborene. Du bør teste begge næsebor på denne måde.

Vi anbefaler: 
→ Snooze næseudvider

Prøv nu at trække vejret gennem næsen, mens din mund holdes lukket. Hvis din vejrtrækning gennem næsen er besværet kan det skyldes en allergisk reaktion, hvor næseslimhinden hæver. Det besværer korrekt vejrtrækning gennem næsen.
 
Anbefaling:
→ Snooze næseudvider
→ Nasaline næseskyller

 

Flere årsager til snorken?

Ofte passer man ind i flere af ovenstående katagorier. F.eks. kan din snorken skyldes både at tungen afslappes under søvnen og at du lider af nasal stivhed. I så fald er løsningen en anti-snorkeskinne kombineret med næseskylninger og evt. en næseudvider.

Sorter faldende

5 vare(r)

 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Anti-snorkeskinne til behandling af snorken og mild til moderat søvnapnø. Anti-snorkeskinnen er lavet af medicinsk termoplast, som blødgøres i varmt vand. Derved kan skinnen formes individuelt til brugerens tandsæt. Halv pris på SomnoGuard - Så længe lager haves! 

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 398,00 kr

  Nu: 199,00 kr

  Vis produktdetaljer
  SomnoGuard 3 før tilpasning
 3. Letter vejrtræningen gennem næsen, hvorved din snorken bliver reduceret. Udviklet i tæt samarbejde med medicinske eksperter i Sverige.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  Snooze næseudvider
 4. Afhjælper trængsel og irritation i næse og bihuler. Nasaline er et unikt patenteret produkt til næse udskylning, der er udviklet af svenske øre-næse- og halsspecialister.

  Nyhed! Nyt forbedret design med ekstra tilbehør (se foto)! Producenten har forbedret kvaliteten af næseskylleren og inkluderer nu en opbevaringsbeholder. 

  Tilbud: Der medfølger 10 gratis poser salt til 10 behandlinger.

  Levering 1 - 2 hverdage

  99,00 kr

  Vis produktdetaljer
  Nasaline næseskyller og tilbehør
 5. Elastisk anti snorke kindbånd som hjælper med at holde munden lukket under søvnen. Dermed sikres korrekt vejrtrækning gennem næsen og snorken afhjælpes.

  Levering 1 - 2 hverdage

  149,00 kr

  Vis produktdetaljer
  Anti- snorke kindbånd

Sorter faldende

5 vare(r)