Min indkøbskurv

Funktion

SnorBan® er en munnanretning som skyver kjeven fremover, og er medisinsk bevist som en av de beste og mest effektive løsningene for å kurere snorking. (følg denne koblingen for å se de medisinske undersøkelsene). SnorBan-munnstykket skyver den nedre kjeven fremover (fig. 2). Dette strammer musklene i halsen og holder luftveiene åpne mens du sover. Dette forhindrer at du snorker, og du kan endelig få den dype søvnen du trenger, og våkne fullstendig uthvilt.

 

  Fig. 1 Uten munnstykke – Sperrede luftveier   Fig. 2 Med munnstykke – Åpne luftveier
  Fig. 1
Uten munnstykke
  Fig. 2
Med munnstykke

  

  Uten SnorBan
Røntgenbildet viser luftveiene. Den røde streken viser tilgjengelig rom i luftveiene.
  Med SnorBan
Røntgenbildet viser at luftveiene utvides når du bruker SnorBan. Dette vises med den røde linjen.


SnorBan holder luftveiene åpne (fig. 2) slik at du får en god natts søvn og våkner opp frisk og opplagt.

Hvorfor snorker vi?
Snorken skyldes vibrationer i det bløde væv i svælget. Under søvnen bliver den bløde gane i halsen slap og pladsen i svælget formindskes (fig. 1). Hos snorkere er indsnævringen af luftpassagen for kraftig. Det betyder, at luften får sværere ved at passere. Da man skal have samme mængde luft til lungerne, må lufthastigheden øges. Trykket i svælget stiger og drøbelen og den bløde gane begynder at vibrere. Det er disse vibrationer der giver snorkelyden. 

Hvordan virker en snorkeskinne?
Snorkeskinner holder underkæben frem og forhindre at tungen og den bløde gane blokerer luftpassagen i svælget (fig. 2). Med den frie luftpassage afhjælpes snorken.

Nedsat luftpassage - snorkingNedsat luftpassage - snorking
Fig. 1 Uden Snorkeskinne
Med SnorBan Snorkeskinne – ingen snorkenMed SnorBan Snorkeskinne – ingen snorken
Fig. 2 Med Snorkeskinne
Røntgenbilledet viser luftvejene. Den plads der er til luftpassage er markeret med en rød streg.Røntgenbilledet viser luftvejene. Den plads der er til luftpassage er markeret med en rød streg.
Røntgenbilledet viser luftvejene. Den plads der er til luftpassage er markeret med en rød streg.
Røntgenbilledet viser den øgede passage af luftvejene med snorkeskinne, markeret med en rød streg.Røntgenbilledet viser den øgede passage af luftvejene med snorkeskinne, markeret med en rød streg.
Røntgenbilledet viser den øgede passage af luftvejene med snorkeskinne, markeret med en rød streg.

1 vare

Faldende orden

1 vare

Faldende orden
Copyright © snorke.dk - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. 50564212 - CVR.nr. 31276071