Funktion

Hvorfor snorker vi?
Snorken skyldes vibrationer i det bløde væv i svælget. Under søvnen bliver den bløde gane i halsen slap og pladsen i svælget formindskes (fig. 1). Hos snorkere er indsnævringen af luftpassagen for kraftig. Det betyder, at luften får sværere ved at passere. Da man skal have samme mængde luft til lungerne, må lufthastigheden øges. Trykket i svælget stiger og drøbelen og den bløde gane begynder at vibrere. Det er disse vibrationer der giver snorkelyden. 

Hvordan virker en snorkeskinne?
Snorkeskinner holder underkæben frem og forhindre at tungen og den bløde gane blokerer luftpassagen i svælget (fig. 2). Med den frie luftpassage afhjælpes snorken. 

  Nedsat luftpassage   Med SnorBan
  Fig. 1 Uden Snorkeskinne   Fig. 2 Med Snorkeskinne

  

  Uden snorkeskinne   Med snorkeskinne
  Røntgenbilledet viser luftvejene. Den plads der er til luftpassage er markeret med en rød streg.   Røntgenbilledet viser den øgede passage af luftvejene med snorkeskinne, markeret med en rød streg.Sorter faldende

2 vare(r)

 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Anti-snorkeskinne til behandling af snorken og mild til moderat søvnapnø. Anti-snorkeskinnen er lavet af medicinsk termoplast, som blødgøres i varmt vand. Derved kan skinnen formes individuelt til brugerens tandsæt. Halv pris på SomnoGuard - Så længe lager haves! 

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 398,00 kr

  Nu: 199,00 kr

  Vis produktdetaljer
  SomnoGuard 3 før tilpasning

Sorter faldende

2 vare(r)