Min indkøbskurv

30 dages pengene-tilbage-garanti på SnorBan

Du får mulighed for at prøve SnorBan, og skulle du ikke være tilfreds, kan du sende den retur inden for 30 dage fra den dag, hvor den er sendt til dig. Det bekræftes via en ordremail når SnorBan sendes. Dermed refunderes købsprisen på 380 DKK fratrukket administrationsomkostninger på 75 DKK. I alt refunderes 305 DKK.

Med udgangspunkt i de få kunder der returnerer SnorBan, er det vores erfaring, at SnorBan afhjælper snorken for mere end 75% af vores brugere. Det stemmer godt overens med de medicinske forsøg der er udført af University of Mannheim.

Ønsker du at gøre brug af de 30 dages returgaranti på SnorBan bedes du udfylde og vedlægge denne: PDF returseddel.

Obs! De 30 dages pengene tilbage garanti gælder udelukkende SnorBan. 

Du kan prøve SnorBan snorkeskinne i op til 30 dage fra den dag, du modtog produktet. Hvis du ikke er tilfreds, kan du returnere SnorBan og få refunderet indkøbsprisen på 449 kroner.

Returadressen er:
SnorBan DK ApS
Dalgas Avenue 40B
8000 Aarhus C
Danmark

Ved returnering er det nok, at du sender SnorBan-skinnen tilbage i en almindelig konvolut. Husk at vedlægge en kopi af din faktura, eller alternativt oplyse dit navn og fakturanummer. Du står selv for omkostninger til returforsendelsen.

Du vil modtage en bekræftelse via e-mail, når vi har modtaget produktet og udført refusionen. Vi behandler din returnering inden for syv arbejdsdage.

Ved en refusion vil eventuelle leveringsomkostninger, der er opstået ved købet, ikke blive refunderet. 

Vores garanti gælder kun én gang pr. kunde og for en enkelt SnorBan snorkeskinne. Hvis du tidligere har benyttet dig af vores 30-dages pengene-tilbage-garanti, forbeholder vi os retten til at afvise returneringen.

Obs! Pengene-tilbage-garantien gælder kun for SnorBan snorkeskinne, og forudsat at den er købt i vores webshop.

Copyright © snorke.dk - all rights reserved - SnorBan DK Aps - Dalgas Avenue 40B - 8000 Aarhus C - DENMARK - Tlf. 50564212 - CVR.nr. 31276071