Hvad er snorken?

Snorkelyde frembringes af den bløde gane og andre dele af de øvre luftveje, som kan klappe sammen og frembringe lyde. Man snorker, når musklerne slapper af i svælget under søvnen. Tungen falder bagud og vibrerer mod den bløde gane og drøbelen. 

Som regel snorker man mest i den dybe søvn, når alle muskler er meget afslappede. Videoen herunder viser hvordan snorken opstår.Læs om fysiske uregelmæssigheder som kan forårsage snorken her

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Anti-snorkeskinne til behandling af snorken og mild til moderat søvnapnø. Anti-snorkeskinnen er lavet af medicinsk termoplast, som blødgøres i varmt vand. Derved kan skinnen formes individuelt til brugerens tandsæt. Halv pris på SomnoGuard - Så længe lager haves! 

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 398,00 kr

  Nu: 199,00 kr

  Vis produktdetaljer
  SomnoGuard 3 før tilpasning
 3. To-delt anti-snorkeskinne med høj komfort til behandling af snorken og let til moderat søvnapnø. Somnofit øger iltoptagelsen og forbedrer din søvn.

  Levering 1 - 2 hverdage

  590,00 kr

  Vis produktdetaljer
  Somnofit

Sorter faldende

3 vare(r)