Hvem snorker?

Omtrent hver fjerde af os snorker regelmæssigt. Det svarer til, at 1,3 mio. danskere hver nat har støjende vejrtrækning, mens de sover.

Stort set alle snorker engang imellem. Men hvis du ofte snorker kan det påvirke længden og kvaliteten af din søvn. På samme måde kan det påvirke søvnrytmen hos den, som du deler seng med.

Dårlig søvn kan føre til træthed, irritabilitet og øgede helbredsmæssige problemer i hverdagen. Hvis din snorken holder din partner vågen om natten, kan det desuden forårsage betydelige problemer i jeres forhold.

Heldigvis er løsningen ikke nødvendigvis at sove hver for sig. Der findes mange effektive former for hjælp mod snorken. Når du har fundet den løsning, som hjæper dig bedst muligt af med din snorken, vil du overvejende forbedre din helbredstilstand, dit forhold og – og ikke mindst – din søvn.

Forskellige løsninger på snorken kan findes i netbutikken. Gå til produktoversigt ->

Sorter faldende

3 vare(r)

 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  Vis produktdetaljer
  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Anti-snorkeskinne til behandling af snorken og mild til moderat søvnapnø. Anti-snorkeskinnen er lavet af medicinsk termoplast, som blødgøres i varmt vand. Derved kan skinnen formes individuelt til brugerens tandsæt. Halv pris på SomnoGuard - Så længe lager haves! 

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 398,00 kr

  Nu: 199,00 kr

  Vis produktdetaljer
  SomnoGuard 3 før tilpasning
 3. To-delt anti-snorkeskinne med høj komfort til behandling af snorken og let til moderat søvnapnø. Somnofit øger iltoptagelsen og forbedrer din søvn.

  Levering 1 - 2 hverdage

  590,00 kr

  Vis produktdetaljer
  Somnofit

Sorter faldende

3 vare(r)