Mundspray


Hvad er Zedopor®?
Zedopor® halsspray er udarbejdet til at mindske eller helt fjerne snorken. Zedopor® virker ved at fugte vævet i svælget, hvor der dannes en hinde som reducere de vibrationer i det bløde væv, som giver snorkelyden. Zedopor® er nem at bruge og er specielt udviklet, så væsken spredes i hele ganen for optimal virkning. Navnet Zedopor stammer fra latin og betyder: ”Rolig dyb søvn”. 

Zedopor virker hele natten
Zedopor® giver umiddelbar effekt og de aktive stoffer forbliver på ganen hele natten (8 timer). For at få en rigtig god søvn for snorkeren – og dennes sengepartner – er det vigtigt, at snorkelydene dæmpes hele natten. 

Hvorfor vælge Zedopor?
• Effektiv virkning i 8 timer. 
• Umiddelbar effekt.
• Nem at anvende - kræver ingen tilvænning.
• Indeholder kun naturlige ingredienser og er ufarligt at synke.
• Behagelig pebermyntesmag.

Penge tilbage garanti!
Er du førstegangskøber og i tvivl om Zedopor har effekt for dig? Firmaet Medica Nord lover fuld returret med garanti om pengene tilbage ved manglende effekt. Der følger en vejledning med produktet om hvordan du bruger garantien.

Sorter faldende

1 vare(r)

 1. Zedopor anti-snorkespray er en enkel og effektiv løsning på snorken. Zedopor virker med det samme og giver op til 8 timers nattero. Sov godt uden snorken med denne billige og bivirkningsfri anti-snorkespray.

  Levering 1 - 2 hverdage

  Før: 149,00 kr

  Nu: 126,00 kr

  Ned til: 109,00 kr

  Ikke på lager

  Vis produktdetaljer
  Zedopor snorkedæmpende spray
  Spar 15%

Sorter faldende

1 vare(r)