Max ørepropper køb 15 par

Max ørepropper køb 15 par
79,00 kr
ELLER

Howard leight Max engangsørepropper sikrer en behagelig pasform uden at gå på kompromis med beskyttelsen, så du kan få en god nattesøvn uden generende lyde fra din partners snorken. Max har den højeste lyddæmpning for engangsørepropper med op til 37 dB.

Beskrivelse

Detaljer

Howard leight Max engangsørepropper
Max øreprop føles behagelig i øret, uden at gå på kompromis med beskyttelsen. Øreproppernes design og materiale sikrer, at de passer perfekt til de fleste øregange. 

Lad ikke din partners snorken forstyrre din søvn
Ved at bruge ørepropper mod snorken, kan du stadig dele soveværelse med din partner, og igen tage kontrol over din egen søvn. Max ørepropper er nemme at sætte i øregangen, giver enestående støjbeskyttelse og er lavet i blød skum som giver komfort hele natten. 

Fakta:
• Verdens mest brugte engangsørepropper.
• Den højest mulige lyddæmpning for engangsørepropper.
• Klokkeformen sikrer maksimal komfort.
• Er lette at sætte ind, og ryger ikke ud af øregangen igen.
• Polyuretanskum forbedrer komforten, især ved langvarig brug.
• Den bløde og smudsafvisende belægning forebygger ophobning af snavs.

Godkendt i henhold til EN 352-2. EAN nr. 0335523011616. 

Anvendelsesområder: 
Støjbeskyttelse hvis du skal: Sove, læse, arbejde eller rejse. Alle de steder kan man blive udsat for sundhedsskadelig støj: Rockkoncerter, sportsstævner og skydning. 
Til arbejdspladsen: Bilindustri, Luftfart, Byggebranchen, Energiproduktion og Industriel produktion. 

Howard Leight Max ørepropper forhandles også i kasser á 200 par. Ved større indkøbsordre til virksomheder bedes I kontakte os for en pris.

FilmTilpasning:
Trin 1 (RUL):
Start med forsigtigt at rulle skummet for at forhindre folder. Derefter rulles der hårdere for at gøre cylinderen så lille og stiv som muligt. Gå hurtigt videre til næste trin, så øreproppen ikke udvider sig, før den sættes i øret.

Trin 2 (TRÆK):
Ræk over hovedet, og træk ud i det ydre øre.

Trin 3 (ISÆTNING):
Sæt øreproppen langt nok ind, så den når rundt om krumningen i øregangen. Dette føles ofte sensitivt (men gør ikke ondt) eller kan udløse en hosterefleks. Dette er normalt.

Henvisninger: 
Fix-A-Fit vejledning

ADVARSLER og forholdsregler:
Skal holdes væk fra spædbørn og små børn rækkevidde. Ørepropperne kan sætte sig fast i halsen og forårsage vejrtrækningsproblemer, som kan medføre alvorlig legemsskade eller dødsfald. Fjern ørepropperne med en langsom drejende bevægelse. Hurtig fjernelse kan beskadige trommehinden.

Tilbehør
 1. SnorBan anti- snorkeskinne fjerner eller reducerer snorken og forbedrer søvnkvaliteten. SnorBan har dokumenteret effekt og virker med det samme. Den giver en høj grad af komfort, da den formes individuelt til brugerens tandsæt. SnorBan er lavet af hypoallergent termoplast og i et let og slidstærkt design. Tilbud: Garanteret effekt eller pengene tilbage inden 30 dage!

  Levering 1 - 2 hverdage

  380,00 kr
  Inkl. moms, ekskl. porto

  Vis produktdetaljer
  SnorBan® anti snorkeskinne
 2. Laser Lite engangsørepropper har en T-formet kontur, der letter håndteringen og øger komforten ved brug. Laser Lite er lavet af selvjusterende skum, der udvides, så øreproppen kan bruges af næsten alle. Laser Lite har en lyddæmpning på 35 dB, så du kan få en god nattesøvn uden generende lyde fra din partners snorken. 

  Levering 1 - 2 hverdage

  69,00 kr
  Inkl. moms, ekskl. porto

  Vis produktdetaljer
  Laser-lite ørepropper
Bedømmelser

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Max ørepropper køb 15 par

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating
Fordele Ulemper

Indtast fordele separeret af komma

Indtast ulemper separeret af komma