Zedopor® anti-snorkespray (75 ml)

Spar 15%
Zedopor® anti-snorkespray (75 ml)

Før: 149,00 kr

Nu: 126,00 kr

  • Køb 3 for 109,00 kr pr. stk. og spar 14%
ELLER

9 vare(r)

pr. side
Bedst med næseudvider Bedømt af Stig, Kbh.
Rating
Jeg har brugt sprayen i ca 3 uger nu. Den har ikke forhindret mig i at snorke, men jeg tror den har gjort det lidt mindre. Den fungerer bedst sammen med næseudvideren. (Indsendt den 22. feb. 2017)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Likely
Share this review
Det hjælper Bedømt af Hans N.
Rating
Jeg har fundet det meget nemt at bruge, og selv om det ikke er en perfekt kur mod snorken hjælper det klart. (Indsendt den 16. jun. 2016)
Share this review
Har hjulpet mig.. Bedømt af Ove
Rating
Selv om det ikke virker 100% tror jeg ​​der er nogle mindre forbedringer. Vil prøve en anden flaske af det og se om det kan forbedres. Det er bestemt ikke blevet værre! (Indsendt den 14. maj 2015)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Likely
Share this review
Største forbedring endnu Bedømt af Susanne
Rating
Jeg har brugt Zedopor i omkring otte måneder. Dette ikke er ikke nogen mirakelkuret , men jeg har oplevet en stabil og meget velkommen forbedring. Jeg fortsætter med Zedopor og jeg tøver ikke med at anbefale andre at give det en chance. (Indsendt den 27. feb. 2015)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak zedopor Bedømt af Janne
Rating
Dette produkt synes virkelig at fungere. Det er ikke 100% bevist, men det har reduceret min mands snorken til et niveau, hvor jeg rent faktisk sover ubrudte nætter med ørepropper. 4 års forfærdelige snorken og jeg var ved at blive klar til at flytte ind i gæsteværelset permanent! Nu er vi sover vi sammen hver nat, og det har gjort underværker for vores ægteskab. Tak! (Indsendt den 28. apr. 2014)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Ingen forbedring Bedømt af Marlene
Rating
Jeg har brugt dette produkt i den foreskrevne dosis siden jeg købte det. Indtil nu har det ikke været nogen forbedring overhovedet. Men jeg vil fortsætte med at bruge produktet, indtil jeg er færdig med flasken. (Indsendt den 3. okt. 2013)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Not sure
Share this review
Overraskende ! Bedømt af Mikael, Aalborg
Rating
Min kone har bemærket en forskel i min snorken siden jeg begyndte at bruge sprayen fra zedopor. Men som med de fleste andre produkter, er det ikke magi. Det er den bedste af de 3 forskellige sprays jeg har prøvet selv.
(Indsendt den 14. apr. 2013)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Zedopor Bedømt af Kirsten, Silkeborg
Rating
Dette produkt virkede ikke for mig da min mand stadig klager! Jeg vil forsøge med et kindbånd, men jeg tror også jeg skal tabe mig, og være forsigtig med alkohol. (Indsendt den 27. aug. 2012)
Share this review
Måske lidt effekt Bedømt af Niels-Henrik
Rating
Min kone klager ofte over min snorken og jeg har prøvet flere produkter, men uden mærkbar effekt. Zedopor har muligvis reduceret min snorken. Måske er den eneste løsning kirurgi, eller måske sove i separate rum! (Indsendt den 18. maj 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Likely
Share this review

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Zedopor® anti-snorkespray (75 ml)

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating
Fordele Ulemper

Indtast fordele separeret af komma

Indtast ulemper separeret af komma