SnorBan® anti snorkeskinne

SnorBan® anti snorkeskinne
380,00 kr
  • Køb 2 for 290,00 kr pr. stk. og spar 24%
ELLER

1 til 10 af 22

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Fjerner min snorken Bedømt af Ole
Rating
Dette er den anden Snorban jeg har købt. Jeg vænnede mig til den efter få nætter og det gode er, at den virkelig fjerner min snorken - der angiveligt er så høj, at jeg kan høres af naboerne! Som sidegevinst har den stoppet min forstyrrede søvn og jeg vågner ikke længere med en øm hals. (Indsendt den 7. mar. 2019)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak for god service Bedømt af Søren H., Esbjerg
Rating
Mange tak for den hurtige levering af Snorban. Jeg har nu haft to hele nætter med uforstyret søvn sammen med min kone og ser frem til mange flere. (Indsendt den 6. apr. 2013)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Hjælper Bedømt af Hans
Rating
Enheden har helt sikkert hjulpet med at reducere min snorken. I starten havde jeg nogle problemer med at få en god pasform. Jeg måtte tilpasse den igen og efter at have fulgt instruktionerne er det nu meget bedre. Tak. (Indsendt den 25. jun. 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Værd at prøve Bedømt af Anette
Rating
Jeg købte det til min mand som en sidste udvej efter at have prøvet alt fra puder til næsespray. Selv om der ikke var 100% bedring, har der været en god bedring. Han fortæller mig, at han nu har vænnet sig til at brug det, efter et mindre ubehag i starten. Jeg vil sige at det er værd at prøve. (Indsendt den 12. maj 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Snorban Bedømt af Ann D, Kbh. SV.
Rating
Tusind tak for hurtig forsendelse.
Er rigtig tilfreds og vil helt sikkert anbefale Jer til andre :-) (Indsendt den 12. mar. 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
OK Bedømt af Niels, København
Rating
Ikke den mirakelkur jeg tænkte det kunne være, men tilsyneladende reduceres min snorken. Det kan have noget at gøre med tilpasningen - syntes at være OK i første forsøg, men måske burde jeg have skubbet min kæbe længere frem. Jeg har ikke haft nogen problemer med at sove med den, men er vågnet op med den i min hånd en gang. (Indsendt den 5. jan. 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Likely
Share this review
Tak snorban Bedømt af Lars, kbh.
Rating
Jeg købte denne fordi min kone ikke kunne sove for min snorken. Når den er formet er den ikke så ubehageligt. Nogle morgener vågner med den på hovedpuden, men den forbliver i de fleste nætter. Jeg ville hellere undlade at bruge Snorban men det betyder, at min kone og jeg kan sove sammen. (Indsendt den 30. nov. 2011)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Anbefales Bedømt af Jan Thomsen, Frederiksberg
Rating
Jeg har, på forslag fra en næse- og halslæge, anvendt SnorBan i en årrække imod snorken. Det tog mig nogen tid at vænne mig til SnorBan, men gevinsten var, at det derefter virkede perfekt; i hvert fald for mit vedkommende. Min hustru er mit vidne. (Indsendt den 2. nov. 2011)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak Bedømt af Susan A., Brøndby
Rating
Jeg fik lavet min snorban i onsdags sidste uge , efter 2. forsøg syntes jeg at den var ok at have i munden. Min snorken er helt væk, og jeg sover meget bedre og har ikke ondt i halsen når jeg vågner grundet udtørrede slimhinder :-) tak (Indsendt den 31. okt. 2011)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Eneste som har virket for mig ! Bedømt af Jørgen, Farum
Rating
Dette er den min fjerde snorban. Det er noget jeg hellere vil undvære, men dets brug betyder, at min kone og jeg stadig kan sove sammen og få en rimelig nats søvn. snorban har været den eneste enhed der har virket for mig. Ærgeligt at den er så dyr, men den er vel pengene værd.. (Indsendt den 17. sep. 2011)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: SnorBan® anti snorkeskinne

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating
Fordele Ulemper

Indtast fordele separeret af komma

Indtast ulemper separeret af komma