Snooze næseudvider

Snooze næseudvider
79,00 kr
  • Køb 2 for 69,00 kr pr. stk. og spar 13%
  • Køb 3 for 59,00 kr pr. stk. og spar 26%
ELLER

1 til 10 af 16

pr. side
Side:
  1. 1
  2. 2
God sammen med snorban Bedømt af S., Ålborg
Rating
Jeg har gennem et par år brugt snorban, men min kone fortalte mig, at jeg lejlighedsvis snorkede med snorban, dog ikke så slemt som før. Nu bruger jeg næseudvideren sammen med snorban og min kone har ikke klaget over min snorken siden. (Indsendt den 28. jul. 2016)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak for et godt produkt Bedømt af Susanne E.
Rating
Jeg har igennem to år brugt jeres næseudvider og den er blevet uundværlig for mig. Hvis jeg ikke har den i næsen om natten, sover jeg dårligt og snorker en del, plus jeg bliver meget tør i munden. Tak for et mega godt produkt, som jeg vil blive ved med at købe og håber selvfølgelig ikke, at i holder op med at sælge det (Indsendt den 22. mar. 2016)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak snooze Bedømt af Jacob
Rating
De første par nætter virkede det distraherende på min søvn - men nu har jeg vænnet mig til det. Helt nyttigt til at forbedre min vejrtrækning gennem næsen :-) (Indsendt den 22. sep. 2015)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Har næsten fjernet min snorken :-) Bedømt af Lisbeth J.
Rating
Næseudvideren har ikke stoppet min snorken helt, men min snorken er reduceret betydeligt, og jeg tror, ​​min søvn er blevet bedre. Det føles lidt mærkeligt i starten, men ikke ubehagelig og den bliver i næsen. (Indsendt den 13. feb. 2015)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Behagelig, let og forholdsvis diskret Bedømt af Rene, Næstved
Rating
Jeg sover bedre og vågner ikke længere op med tør mund og hovedpine :-) (Indsendt den 7. jun. 2014)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak for et godt produkt og god vejledning Bedømt af Claus, Svendborg
Rating
Jeg finder den rimeligt komfortabelt og glemmer hurtigt at jeg har den i næsen. Det har hjulpet på min vejrtrækning når jeg sover, og selv om det ikke helt har stoppet mig fra at snorke, så fortæller min kone at det er markant bedre. Alene af den grund, vil jeg fortsætte med at bruge den. (Indsendt den 13. feb. 2014)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Tak Bedømt af Daniel, København
Rating
Produktet hjælper virkelig med at "udvide" næseborene og bliver i hele natten! Det bedste er at min snorken er aftaget! (Indsendt den 26. okt. 2013)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Ingen effekt Bedømt af Jens, Svendborg
Rating
Jeg havde ingen effekt af denne næseudvider og har fundet ud af, at mit problem ikke er i næsen. (Indsendt den 16. jul. 2013)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Not sure
Share this review
Tak Bedømt af Eva J.
Rating
Med dette produkt kan jeg nu trække vejret roligt og min snorken er stort set væk. Tusind tak ! (Indsendt den 14. nov. 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review
Nem og behagelig at bruge Bedømt af Søren A., Århus
Rating
Jeg har forsøgt med BreathRight Strips, men stripsene falder af min næse i løbet af natten. Denne næseudvider fra snooze er det bedste produkt, jeg hidtil har prøvet. Den bliver i hele natten, og er ganske behagelig og meget let at placere. Jeg plejer at skifte snooze ud efter ca. 5 måneder, hvilket gør det til en bedre og mere langvarig løsning end de andre produkter jeg har prøvet. (Indsendt den 20. sep. 2012)
Vil du anbefale dette produkt til en ven? : Definitely yes
Share this review

Indsend din bedømmelse

Du anmelder: Snooze næseudvider

Giv produktet karakterer *

  1 stjerne 2 stjerner 3 stjerner 4 stjerner 5 stjerner
Rating
Fordele Ulemper

Indtast fordele separeret af komma

Indtast ulemper separeret af komma